Karamürsel'de Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Karamürsel Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı. Açılış ve yoklamanın ardından tutanak özetinin okunması ve...

Karamürsel Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı. Açılış ve yoklamanın ardından tutanak özetinin okunması ve oylanmasıyla başlayan toplantıda üç gündem maddesi görüşüldü.

Gündemin birinci maddesini oluşturan Mülkiyetleri belediyemize ait Yalova İli, Altınova İlçesi, Tokmak Köyü Karamürsel Atıksu Arıtma Tesisinin bulunduğu parseller ile ilçemiz içme suyu depolarının bulunduğu Hacıömerağa Mahallesi, Kayacık Mahallesi, Sarıkum Mahallesi parsellerinin üzerinde bulunan su depolarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’ne bedelsiz devri meclis üyelerine oy birliğiyle kabul edildi.

Reklam
Reklam

Gündemin ikinci maddesini oluşturan İl Afet Acil Durum Müdürlüğünün yazısı İmar ve şehircilik müdürlüğüne havale edildi.

Gündemin üçüncü maddesini oluşturan Kuzey Güney istikametindeki kavşak düzenlemesi için hazırlanan plan tadilat talebi ile ilgili yazısı İmar ve şehircilik müdürlüğüne havale edildi.

Karamürsel Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı 4 Aralık Salı günü saat 10.00’da meclis salonunda yapılması kararlaştırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: