Karamürsel'den Taşköprü'ye nezaket ziyareti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’ı makamında ziyaret etti.

Taşköprü Belediye Başkanlığı makamında geçekleşen ziyarette Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım “ 2004 yılında Belediye Başkanlığı görevinize seçilmenizden itibaren başarılı çalışmalarınızı ve belediye hizmetlerinizi yakından takip ediyorum. Bundan sonraki seçimlerde başarılı olarak çalışmalarınıza ara vermeden devam etmenizi dilerim” dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Taşköprü Belediyesi Plaketi takdim ederek “ nazik ziyaretinize çok teşekkür ederim. 2010 yılında AK Belediyecilik saflarına katılarak hizmetlerinize devam etmenizi çok takdir ediyorum. Başarılı çalışmalarınızın bundan sonraki yıllarda da devam etmesini dilerim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: