Karanfil'in Yerine Haluk Şimşek

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne vekaleten atanan Vali Yardımcısı Haluk Şimşek yeni görevine başladı.

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne vekaleten atanan Vali Yardımcısı Haluk Şimşek yeni görevine başladı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Aslan Karanfil'in Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atanması ile yerine Vali Yardımcısı Haluk Şimşek getirildi. Şimşek, ilk iş olarak genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarıyla bir araya gelerek kurumla ilgili durum değerlendirmesi yaptı.

Şimşek, "Samsun Valiliği Vali Yardımcılığı görevini yapmaktayken valimizin tensipleri ve İçişleri Bakanlığı'nın uygun görmesiyle bugün itibariyle Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne vekaleten getirildim. İnşallah burada hayırlı ve güzel hizmetler yaparız" dedi.

Reklam
Reklam

ŞİMŞEK KİMDİR?

21.06.1964 yılında Malatya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. 1987 yılında Siirt Kaymakam Adayı olarak mesleğe katıldı. Çorum Boğazkale Kaymakamlığı, Tunceli Mazgirt Kaymakamlığı, Mardin Vali Yardımcılığı, Afyon Şuhut Kaymakamlığı, Sakarya Kocaeli Kaymakamlığı, Manisa Alaşehir Kaymakamlığı, Mersin Anamur Kaymakamlığı ve son olarak da 2010 yılında Samsun Vali Yardımcılığı görevine atandı. Şuan ise Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini vekaleten yürütmektedir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz