Karaosmanoğlu Darıca Sahilini İnceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilinde inceleme yaptı. Yapımına başlanan plajla ilgili...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilinde inceleme yaptı. Yapımına başlanan plajla ilgili bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Darıca Bayramoğlu sahilinde bu yaz halkımızla birlikte denize gireceğiz’’ dedi.

Başkan Karaosmanoğlu’na Bayramoğlu sahilindeki incelemelerinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Özön, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ile yetkililer eşlik etti. Bayramoğlu sahilinde incelemeler yapan ve yetkililerden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, yapımına başlanan plajı yerinde inceledi.

Reklam
Reklam

Darıca Bayramoğlu’nun bir zamanlar en güzel sayfiye alanlarından biri olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Darıca’ya ve Darıcalılara hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Darıca’ya alt yapısıyla ve üst yapısıyla güzel hizmetler yaptık. Bu yaz Bayramoğlu sahillerinde hayata geçireceğimiz güzel bir plajda, pırıl pırıl bir denizde Darıcalı hemşerilerimizle birlikte eski günlerdeki gibi kulaç atacağız’’ ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: