Karaosmanoğlu Esnaf Ziyaretinde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit çarşı merkezindeki esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla bir...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit çarşı merkezindeki esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit çarşı merkezinde bulunan esnafı ziyaret etti, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti ve çalışmaları inceledi. Başkan Karaosmanoğlu’na esnaf ziyaretlerinde İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da eşlik etti.

İzmit çarşı merkezinde gerçekleşen programda Başkan Karaosmanoğlu ile vatandaşlar arasında yaşanan sıcak ve samimi diyalog ise dikkat çekti. Ziyaret ettiği esnafların çayını içen, ‘hayırlı işler’ dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu, İzmit merkezde başlatılan çalışmalarla ilgili de bilgi aktardı. İzmit’e ve İzmitlilere hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, hedeflerinin yaşayan ve ışıldayan bir İzmit olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaret ettiği bir işyerinde karşılaştığı Şükran teyze ile arasında geçen diyalog ise görenleri hem duygulandırdı, hem de gülümsetti. Başkan Karaosmanoğlu’nu hep ziyaret etmek ve teşekkür etmek istediğini söyleyen Şükran teyze, kendisini karşısında görünce sevgiyle boynuna sarıldı. 73 yaşındaki Şükran Kaya, doğma büyüme İzmitli olduğunu ve işi gereği 44 yıl Ankara’da yaşadıktan sonra memleketine döndüğünü ifade etti.

Halen Uzuntarla’da yaşayan Şükran teyze, ‘’Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etmek ve kendisine küçük bir plaket vermek istiyordum. Burada karşılaşmaktan çok mutlu oldum. İzmit ile gurur duyuyorum. O yürüyüş yolları ne kadar güzel olmuş. Hepinize teşekkür ediyorum’’ ifadesini kullandı. Şükran teyzeye sevgiyle sarılan Başkan Karaosmanoğlu, İzmit’te ve Kocaeli’nde 7’den 70’e herkesin mutluluğu için çalıştıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: