Karaosmanoğlu, hacı adaylarını ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonu ile Kocaeli'nden hacca gidecek hacı...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonu ile Kocaeli'nden hacca gidecek hacı adayları ile Antikkapı Restoran’ta bir araya geldi. Akşam yemeğini hacı adayları ile birlikte yiyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu Hacı adaylarına, "Sizleri ağırlamak benim için onurdur. Peygamber Efendimiz'e (sas) selamlarımızı götürün." dedi.
Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İzmit İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu ve çok sayıda hacı adayı katıldı. Program, Fevziye Camii İmamı Faruk Çoban’ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Sönmezoğlu, hacı adaylarına, 'kutsal topraklarda annenizden doğduğunuz günkü gibi temiz olacakları'nı söyledi.
"Allah’a misafir olmaya gidiyorsunuz" diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Dilerim Allah niyetinizi kabul eylesin. Haccın manası çok büyüktür. Hac anlatılmaz, yaşanır. Orada hizmet ederseniz kazanırsınız. Keşke ben orada olsam da sizlere hizmet etsem. Sizleri ağırlamak benim için onurdur. Peygamber Efendimiz'e (sas) selamlarımızı götürün.” diye konuştu.
Karaosmanoğlu hacı adaylarından, 'Bizleri dualarınızda unutmayın' temennisinde bulundu.
bin 820 kişiden oluşan hacı kafilesinin ilk bölümü, 30 Eylül’de 271 kişi ile yola çıkacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz