Karaosmanoğlu İzmir'de Ders Verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın düzenlediği Siyaset Akademisi’nde Kocaeli’ndeki...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın düzenlediği Siyaset Akademisi’nde Kocaeli’ndeki değişim ve gelişimi anlattı. Başkan Karaosmanoğlu’nu dikkatle dinleyen İzmirliler, ‘’Kocaeli’nde yapılanları görünce ufkumuz açıldı’’ ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’ndeki değişim ve gelişimi yaşamak için İzmirlilerin de çok çalışması gerektiğini söyledi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Başkan Karaosmanoğlu, İzmir’de gerçekleşen Siyaset Akademisi programında ‘’Büyükşehir’de Kocaeli Modeli’’ konulu bir ders verdi. Başkan Karaosmanoğlu, toplantının yapılacağı salonun girişinde kalabalık bir partili grubu tarafından alkışlar ve hazırlanan özel bir pankartla karşılandı.

Reklam
Reklam

Salonu dolduran Siyaset Akademisi öğrencilerine Büyükşehir modelinde Kocaeli örneğini eski ve yeni fotoğraflar eşliğinde anlatan Başkan Karaosmanoğlu, tecrübe paylaşımında bulundu. Kocaeli’nde yapılanların anlatıldığı kısa bir film gösterisinin ardından alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bizim siyasetten anladığımız halka hizmet etmek, sorunlara çözüm üretmektir. İzmir çok önemli doğal güzelliklere sahip bir şehir. Siz de İzmir; alt yapısıyla, üst yapısıyla, yolları ve kavşaklarıyla, yeni yaşam alanlarıyla daha güzel olsun istiyorsanız, daha çok çalışmalısınız’’ dedi.

İzmir’e daha iyi hizmet edebilmek amacıyla ‘’Lider Ülkenin Lider Bireylerini Yetiştirme Akademisi’’ olarak adlandırılan Siyaset Akademisi’ne katılan İzmirlileri kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Şehirleri imar etmek önemlidir, ama halkın kalbini kazanabilmek, onun duasını alabilmek daha önemlidir. Bakın bir şehirde musluktan akan suyu içemiyorsanız, o şehir yaşanmaz hale gelir. Biz yenilenen alt yapımızla, Scada sistemimizle, yaptığımız yatırımlarla Kocaeli’nde suyu musluktan içiyoruz’’ açıklamasını yaptı.

Reklam
Reklam

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023’te Kocaeli’nin köylerinin Avrupa’nın köylerinden daha güzel hale gelmesi hedefinde emin adımlarla yürüdüklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu bir inanç meselesidir. İnanacağız, çalışacağız, çalışacaksınız. Böylece İzmir büyüyecek, gelişecek, imar edilecek’’ şeklinde konuştu. Kocaeli ile İzmir’in benzer özellikler taşıdığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu’na İzmirliler, kentte alt yapı, içme suyu, trafik, deniz ve hava kirliliği gibi sıkıntıların ön plana çıktığını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu da, bu konularda Kocaeli’nde yapılanları ve alınan başarılı sonuçları fotoğraflar eşliğinde anlattı.

Başkan Karaosmanoğlu’nun iki saat süren dersini soluksuz dinleyen ve gördükleri karşısında çok etkilenen İzmirliler, ‘’Kocaeli’ne sanki sihirli bir değnek değmiş, çok kısa zamanda inanılmaz bir değişim yaşanmış. Başkanımız Karaosmanoğlu ve ekibi, Kocaeli’nde çok güzel işler yapmış, harika şeyler gördük. Kocaeli’nde yapılanları görünce ufkumuz açıldı’’ yorumunu yaptı. İzmirlileri yaşanan değişimi yerinde görmeleri için Kocaeli’ne davet eden Başkan Karaosmanoğlu, programın sonunda ‘’Çalışınca Oluyor’’ kitabını imzaladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: