Karaosmanoğlu, Kaldırımlara Taş Döşedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca'da Çınaraltı Meydanı ile bağlı caddelerdeki çalışmaları inceledi. Öğrencilik...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca'da Çınaraltı Meydanı ile bağlı caddelerdeki çalışmaları inceledi. Öğrencilik yıllarında inşaatlarda duvar ördüğünü her zaman dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, cadde üzerinde işçilerle birlikte yola granit küp taş döşedi.

Çınaraltı Meydanı sakinleri, Başkanlar Karaosmanoğlu ile Karabacak'a ilçeye olan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çınaraltı sakinleri Başkan Karaosmanoğlu'na 'atom' adını verdikleri ve içinde çeşitli şifalı bitkiler bulunan çaydan ikram etti. Hem çayını yudumlayan, hem de Darıcalılarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, 'Darıca'yı ve Darıca halkını seviyoruz, önem veriyoruz. Bu sevgimizi de hizmet ederek gösteriyoruz' dedi.

Reklam
Reklam

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Karabacak, daha sonra üst yapı çalışması devam eden caddelerde inceleme yaptı, cadde üzerindeki esnafın görüş ve önerilerini aldı. Granit levha ve granit küp taş döşenen caddeleri dolaşan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Karabacak, 'kolay gelsin' dileğinde bulundukları işçilerle birlikte ellerine çekici alıp çalışmaya başladı.

Öğrencilik döneminde okulun tatil olduğu yaz aylarında inşaatlarda çalıştığını ve duvar örmeyi babasından öğrendiğini her zaman ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, burada da ustalığını gösterdi. Granit küp taşları özenle yola dizen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin her köşesine alt yapısıyla ve üst yapısıyla Büyükşehir'in hizmet elinin değdiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: