Karaosmanoğlu, "kocaeli'nin Geleceğini Planladık"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Mobilyacılar Sitesi (MOBESKO), Kocaeli Özel Sürücü Kursları, İlim Yayma...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Mobilyacılar Sitesi (MOBESKO), Kocaeli Özel Sürücü Kursları, İlim Yayma Cemiyeti ve TOKİ Gündoğdu Konutları Yönetimini ayrı ayrı kabul etti. Kocaeli’nin her metrekaresinin planlandığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Nazım İmar Planı, Çevre Düzeni Planı ve Ulaşım Ana Planı ile Kocaeli’nin geleceğini planladık, 2023 vizyonunu oluşturduk" dedi.

MOBESKO Başkanı Mustafa Tekdoğan, Kocaeli Özel Sürücü Kursları Derneği Başkanı Yıldırım Yılmaz, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş, TOKİ Gündoğdu Konutları Başkanı Beyhan Aynagöz ile yönetimleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu ziyaretlerde dernek yöneticilerinden çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. MOBESKO Başkanı Tekdoğan, sitenin geldiği son noktada yapılan çalışmalar, Özel Sürücü Kursları Derneği Başkanı Yılmaz sektörde yaşanan eksiklikler, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Utaş dernek olarak eğitim alanında yapılan çalışmalar, TOKİ Gündoğdu yönetimi ise bölgede yaşayanların ihtiyaçları konusunda bilgi aktardı. Başkan Karaosmanoğlu, eğitim, sosyal alanlar ve hayatı kolaylaştıracak tüm projelere Büyükşehir olarak destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye genelinde örnek ve model olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, "Büyükşehir olarak Nazım İmar Planı, Çevre Düzeni Planı ve kamuoyu ile paylaştığımız Ulaşım Ana Planı’yla Kocaeli’nin geleceğini planladık. Her metrekaresi planlanmış bir şehir ve ortak akılla hazırlanmış yüzlerce proje sayesinde hizmet yolumuz her zaman açık olacak. Bizden sonraki nesillere hizmet ve eserlerimizin yanında bu ana planları miras bırakacağız" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz