Karaosmanoğlu Sağlık Sen Yönetimini Kabul Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler ile...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler ile yönetim kurulunu kabul etti. Türkiye’nin sağlıkta dev hamleler yaptığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Biz de Kocaeli’de sağlıklı insanlar sağlıklı kentlerde yaşar anlayışıyla hareket ediyoruz” dedi.

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Yönetim kurulunda yer alan sağlıkçıları tek tek Başkan Karaosmanoğlu ile tanıştıran Özgüler, sendikanın ve şubenin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin sağlık alanında dev hamleler yaptığını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Özellikle anne ve çocuk sağlığı çok önemli. Bu nedenle Büyükşehir olarak anne adaylarımıza doğumdan önce ve doğumdan sonra süt veriyoruz. Halkın sağlığıyla da, Kocaeli’nin sağlığıyla da yakından ilgileniyoruz. Sağlıklı insanlar sağlıklı kentlerde yaşar anlayışıyla hareket ediyoruz. Kocaeli’nin havasının, suyunun, toprağının, denizinin kirletilmesine izin vermiyoruz’’ ifadesini kullandı.

Kocaeli’nde başlattıkları sağlıklı yaşam yürüyüşlerinin Türkiye’ye model olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Haftanın 3 günü halkımızla birlikte yürüyoruz. Bu yürüyüşlere 7’den 70’e katılım oluyor. Kocaeli’ni spor alanlarıyla, spor sahalarıyla donattık. Okullarımıza basketbol potaları kurduk, masa tenisi takımları dağıttık. Spor okullarımızda binlerce genç yetişiyor. Sağlık alanında yapılan tüm faydalı çalışmalara destek verdik, vermeye de devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: