Karaosmanoğlu, sanayici ve işadamlarının çevre duyarlılığından memnun

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, sanayici ve iş adamlarının çevre konusundaki duyarlılığının artmasından duyduğu...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, sanayici ve iş adamlarının çevre konusundaki duyarlılığının artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Başkanı Umran Nargül ile oda yöneticileri, sanayici ve iş adamları, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kalabalık bir ekiple Büyükşehir’in Gebze’deki hizmet binasında Karaosmanoğlu’na konuk olan GTO heyeti, belediyecilik alanında ilçede yapılan çalışmaları takdirle takip ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

İŞ ADAMLARINDAN TEŞEKKÜR
Sanayici ve iş adamlarının çevreye duyarlılık esasıyla hareket ettiğine değinen GTO Başkanı Çiler, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu’nun da destekleriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gebze, üretim ile sanayinin iç içe olduğu bir şehir. Sanayiciler olarak üretmek, yaptığımız üretimle kazanmak, kazandığımızı da yatırıma dönüştürmek istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkanımız Karaosmanoğlu’na, bize karşı olan olumlu yaklaşımları nedeniyle teşekkür ediyoruz.’’ ifadesini kullandı.

"ÖRNEK PROJELER ÜRETTİK"
Büyükşehir’in, Kocaeli’nde sanayici ve iş adamlarıyla Türkiye’ye örnek olacak projeler ürettiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu ise ‘’Büyükşehir olarak her zaman sanayicimizin, iş adamımızın yanında olduk. Yasalar çerçevesinde yaşanan sorunları çözmek bizim görevimizdir. Samimi olarak sıkıntıların çözümüne çalışıyoruz. Gebze sürekli olarak nüfus artışı yaşayan bir ilçemiz.’’ açıklamasını yaptı.
Gebze bölgesinin, artan nüfusa orantılı olarak ulaşımdaki ihtiyaçlarının da karşılanması gerektiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’2004’te göreve geldiğimizde Gebze’nin giriş çıkışı bile belli değildi. Ağır trafik yüküne rağmen hiç kavşak yapılmamış yerlerimiz vardı. Şimdi buralarda ulaşımı rahatlatacak kavşaklar, yollar yaptık. Çevreye duyarlılık noktasında da sanayici ve iş adamlarımız her geçen gün önemli gelişmeler kaydediyor. Soluduğumuz hava, içtiğimiz su, yaşadığımız toprak temiz olmalı. Kocaeli’nde çarpık yapılaşmaya da izin vermiyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz