Karaosmanoğlu, TÜİK Kocaeli Bölge Müdürü Özcanı Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürü Şemsettin Özcan'ı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürü Şemsettin Özcan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu, TÜİK'in Türkiye'nin bilgi bankası olduğunu belirterek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun sonuçları açısından tüm ülkeyi ilgilendiren çalışmalar yapan bir kurum olduğunu ifade etti.

TÜİK'in çok önemli ve verimli çalışmalar yaptığını dile getiren Karaosmanoğlu, "Herkesin müracaat edebileceği bir veri tabanı oluşmuş durumda. Halkın da güvendiği bir kurum. Bu konuda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Özcan da TÜİK'e ve kurum çalışanlarına verdiği destek için Karaosmanoğlu'na teşekkür ederek, TÜİK olarak, Büyükşehir'den her aşamada destek gördüklerini dile getirdi.

Aldıkları destek sayesinde ilçelerdeki veri toplama işlemlerini kolaylıkla yapabildiklerini kaydeden Özcan "Büyükşehir'in bilgi ve kaynaklarından da düzenli olarak yararlanıyoruz. Büyükşehir'de çok güzel bir kurumsallaşma var. Bu nedenle üst düzeydeki iş birliğimizden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: