Karaosmanoğlu, "yahya Kaptan'a Değer Veriyoruz"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Yahya Kaptan Üst...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Yahya Kaptan Üst Yapı Yönetimi’ni de ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yahya Kaptan’a ve Yahya Kaptan’da yaşayanlara her zaman önem verdik, değer verdik, samimiyetle hizmet ettik’’ dedi.

Başkan Karaosmanoğlu’na Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki incelemelerinde Başkan Danışmanı Gültekin Görüm, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, ilk olarak Yahya Kaptan Üst Yapı Yönetimi’ne konuk oldu.

Reklam
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, burada Yahya Kaptan’daki blok, bölge ve üst yapı yönetimleri konusunda bilgi aldı. Yahya Kaptan sakinleri, Başkan Karaosmanoğlu’na mahalledeki çok önemli sorunların çözüldüğünü söyledi ve duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Yahya Kaptan’da yaşayanlardan gördükleri ihtiyaçlarla ilgili de bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İzmit’in en güzel yerleşim merkezlerinden olan Yahya Kaptan’a samimiyetle hizmet ediyoruz. Yahya Kaptan’dan başlayıp Köseköy’e kadar yemyeşil ağaçlar arasında devam eden yürüyüş yolumuz bu samimiyetimizin ve hizmet anlayışımızın güzel bir örneğidir’’ ifadesini kullandı.

Yahya Kaptan’da geçmişte en önemli problemin alt yapı eksikliği ve bundan kaynaklanan su baskınları olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Akarca Deresi’nin ıslahıyla başladığımız alt yapı çalışmalarında Yahya Kaptan’ın yaşadığı problemlere kalıcı çözümler ürettik. Bugün ne kadar yağmur yağsa da Yahya Kaptan’da su baskınları yaşanmıyor. Bunun için önemli bir yatırım yaptık. Yine mahallemizin üst yapısında da kayda değer çalışmalarda bulunduk’’ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: