Karaosmanoğlu'ndan Köy Ziyaretleri

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, Hakkaniye, Süverler, Çağırgan ve Bulduk Köyü'nü ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, Hakkaniye, Süverler, Çağırgan ve Bulduk Köyü'nü ziyaret etti. Beraberindeki şube müdürleriyle birlikte köylerdeki yatırımları inceleyen ve gördüğü eksikleri not aldıran Karaosmanoğlu'na vatandaşlar çeşitli ikramlarda bulundu. Karaosmanoğlu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, bir köye gittiği zaman ilk olarak su, alt yapı ve yol durumuna baktığını belirterek, yakında suyu akmayan köyün kalmayacağını ve köy ana grup yolları ile köy içi yollarına çok önem verdiklerini söyledi. Yaptıkları hizmetlerle kentten köye dönüşün başladığını dile getiren Karaosmanoğlu, "Köylerimiz çok yakında Avrupa'nın köylerinden daha güzel olacak. Biz bunun için çalışıyoruz. Hizmetlerimize hiç durmadan devam edeceğiz" dedi. Karaosmanoğlu, yapılan hizmetlerin gelecekte yapılacakların teminatı olduğuna dikkati çekerek, eskiden köyler için sıcak asfaltın bir hayal olduğunu ama Büyükşehir Belediyesi'yle bu hayalin gerçek olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: