Karapınar Belediyesi'nden Yol Genişletme Ve Kaldırım Düzenleme Çalışması

Karapınar Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan yol genişletme ve kaldırım düzenleme çalışmasıyla Karapınar Lisesi önündeki yaklaşık 100 metrelik alanın

Karapınar Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan yol genişletme ve kaldırım düzenleme çalışmasıyla Karapınar Lisesi önündeki yaklaşık 100 metrelik alanın daha kullanışlı hale geleceği kaydedildi.

Karapınar Belediye Başkanı Yardımcısı Duran Karagöz, yaptığı açıklamada, çalışma yapılan yolun ilçenin işlek caddelerinden biri olduğunu ifade etti.

Bölgede hem kaldırım hem de yol genişletme çalışması yaptıklarını belirten Karagöz, "Sergi pazarının da kurulduğu bu bölgede trafiğinde rahatlayacağını düşünüyoruz. Ayrıca Karapınar Lisesi önündeki ilkel bir görünüme sahip olan kaldırım sökülerek parke taş döşenecek. Daha modern bir görünüme kazandırılmasını istedik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mithat Korkusuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: