Karapınar Sanayici Ve İşadamları Derneği Açıldı

Konya Karapınar Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD), hizmet binasının açılışını dualarla gerçekleştirdi. Karapınar protokolünün yoğun...

Konya Karapınar Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD), hizmet binasının açılışını dualarla gerçekleştirdi.

Karapınar protokolünün yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan KARSİAD Başkanı Şenol Mutlu, "İlçemizin hızlı geliştiği bu dönemde kısa süre önce kurduğumuz KARSİAD’ın bugün hizmet binasını açıyor olmamız bizim için büyük bir onur ve gurur vesilesidir." dedi.

Karapınar’da örnek bir çalışmayı hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Mutlu, "KARSİAD olarak yola çıktığımız bu yolculukta hedefimiz ekonomisi hızla gelişen ilçemizde sanayici ve işadamlarına değişen ve gelişen Türkiye ve Dünya ticaretine katkıda bulunmaktır ve yol göstermektir." açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü Hüseyin Gün’ün duaları ile açılan KARSİAD’ı gezen işadamları ve ilçe protokolü derneğin hizmet binasını çok beğendikleri ifade ederek ilçeye hayırlı olmasını temenni etti. Açılışın ardından 100. yıl Kurtay Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde bir araya gelindi. İftar yemeğinde KARSİAD’ın da bağlı bulunduğu TUSKON ve ANSİFED hakkında genel bilgi veren ANSİFED Genel Sekreteri Mehmet Ulaşan, derneğin faaliyet alanları misyon ve vizyonu hakkında bilgi verdi.

AKTİSAD Başkanı Soner Cesur ise "Sanayimiz hızla büyüyor. Karapınar’da ise çıkarılacak olan kömür, güneş enerjisi ve tarım alanlarında hızla gelişiyor. Yurt dışındaki birçok pazarda bizim sanayicilerimiz etkili olmaya başladı. Konya’nın önemli kuruluşları artık milyar dolarlık ihalelere giriyorlar. Bu gelişmeler bizler için önemli. Bu noktada Konya ve Karapınar’ın gelişmesi adına yapılacak tüm çalışmalarda yer almaya hazırız. Derneğin Karapınar’a ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: