Karapınar’da Aç Kurtlar Koyunlara Saldırdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde yayla döneminin başlamasının ardından aç kurtlar koyunlara saldırmaya başladı.Yaylada sürücüye saldıran 2...

Konya’nın Karapınar ilçesinde yayla döneminin başlamasının ardından aç kurtlar koyunlara saldırmaya başladı.Yaylada sürücüye saldıran 2 kurttan biri çobanlar tarafından öldürüldü.

Yaylada kurt nöbeti tutmaya başladıklarını söyleyen sürü sahibi Mehmet Yeşilyurt, "Sabah aç kurtlar koyun sürümüze saldırdı. Saldırıdan dolayı üç koyunumuz telef oldu. Sürülerimizi otlatırken o sırada 2 kurt bizi fark edince biri kaçtı diğeri ise yaralı halde aracımıza saldırdı. Yaralı olan kurdu daha sonra ölü yakaladık.” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe merkeze getirdikleri kurt vatandaşlar tarafından ilgi odağı olurken bazı vatandaşlar ise cep telefonları ile fotoğrafını çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz