Karapınar'da Barla’ya büyük ilgi

Konya’nın Karapınar ilçesinde ‘Allah'ın Sadık Kulu: Barla’ filmi büyük ilgi görüyor. İlçede sinema olmamasına rağmen...

Konya’nın Karapınar ilçesinde ‘Allah'ın Sadık Kulu: Barla’ filmi büyük ilgi görüyor. İlçede sinema olmamasına rağmen esnaf ve öğrenciler, filmi izlemek için Konya merkez ve Ereğli ilçelerine akın ediyor.
Bediüzzaman Said Nursi'nin çile ve mücadele dolu hayatının sadece bir bölümünü anlatan 'Allah'ın Sadık Kulu: Barla' filmi, Türkiye genelinde olduğu gibi Konya’nın Karapınar ilçesinde de büyük ilgi görüyor. Vizyona girdiği günden itibaren Konya merkezdeki ve Ereğli ilçesindeki sinemalara akın eden iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş, filmden çok etkilendiklerini ve herkesin bu filme gitmesi gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz