Karapınar'da Kur'an Kursları Arası Bilgi Yarışması

Karapınar Müftülüğünce hazırlanan Kur'an Kursları Arası Bilgi Yarışması, spor salonunda yapıldı.

Karapınar Müftülüğünce hazırlanan Kur'an Kursları Arası Bilgi Yarışması, spor salonunda yapıldı.

16 kur'an kursunun katıldığı yarışmaya vatandaşlar, öğrenciler ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Her kurs üçer kişiyle temsil edildi.

İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Rukiye Sarıçiçek, Nihal Sevinç ve Havva Uysal'ın jüri üyeliğini yaptığı bilgi yarışmasında, tecvit, ibadet, itikat, siyer, ahlak konularında yarışmacılara 20'şer soru soruldu.

Birinciliği Gazi Osman Paşa Mahallesi Kız Kuran Kursu öğrencileri kazandı. İkinciliği Apak-Adalet Mahalleleri Kız Kur'an Kursu, üçüncülüğü ise İpekçi Mahallesi Kız Kuran Kursu elde etti.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü Hüseyin Gün ve Kur'an kursu hocaları tarafından, birinciliği kazanan Gazi Osman Paşa Mahallesi Kız Kuran Kursu öğrencilerine birer çeyrek altın verildi. Dereceye giren diğer öğrencilere de çeşitli armağanlar verildi.

Muhabir: Mithat Korkusuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz