Karapınar'da "Öğrenen Lider Öğretmen" Semineri

Karapınar Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karapınar Öğretmen Akademisi Vakfı işbirliğinde, "Öğrenen Lider Öğretmen" konulu seminer düzenlendi.

Karapınar Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karapınar Öğretmen Akademisi Vakfı işbirliğinde, "Öğrenen Lider Öğretmen" konulu seminer düzenlendi.

Ülkenin değişik illerinden gelen 11 öğretim görevlisinin katılımıyla Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen seminerde, sınıf içi örnek etkinlikler yapıldı.

Eğitim Yöneticisi Sami Sağdıç, yaptığı konuşmada, seminerin, Karapınar ilkokul ve ortaokullarından yaklaşık 128 öğretmene yönelik 2-3 Mart tarihlerinde düzenlendiğini belirtti.

Kalan kısmının, 9-10 Mart tarihlerinde düzenlenen seminerle tamamlanacağını ifade eden Sağdıç, Temel Eğitim Okulları'nda görev yapan bütün öğretmenlerin bu semineri alarak günümüz koşullarında öğrencilere daha faydalı olmanın gayreti içinde olacaklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Seminerde, alanında uzman eğitimciler tarafından, etkili iletişim, takımı yönetmek, öğrenme liderliği, dirençle baş etme, ölçme ve değerlendirme gibi konular üzerinde sunumlar yapıldı.

Muhabir: Mithat Korkusuz / Ayşe Şensoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: