Karapınar'da Tüm Yollar Asfaltlanacak

Karapınar Belediyesi Meclisi Nisan ay'ı toplantısını, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.Gündemdeki maddeleri görüşen meclis toplantınsa CHP ve MHP üyeleri

Karapınar Belediyesi Meclisi Nisan ay'ı toplantısını, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.Gündemdeki maddeleri görüşen meclis toplantınsa CHP ve MHP üyeleri katılmadı.

İmar komisyonu ve plan bütçe komisyonunda görev yapan meclis üyelerinin görev süresi 1 yıl daha uzatılırken, Duran Karagöz ve Mehmet Orman Encümen üyeliğine seçildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Karapınar'a kalıcı ve temel hizmetlerde bulunduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Karapınar'da yapılamayan birçok hizmetin altına imza attıklarını belirten Mugayıtoğlu, 2013 yılında 27 kilometre yolun asfaltlanacağını, böylece ilçede asfaltsız yol kalmayacağını söyledi.

Muhabir: Mithat Korkusuz / Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: