Karapınar'daki Obruklar Turistlerin Ilgi Odağı

Karapınar'daki obruklar, insanları korkutsa da oluşturduğu doğal güzellikleriyle yüzlerce yerli ve yabancı turistin ilgisini çekiyor.

Karapınar'daki obruklar, insanları korkutsa da oluşturduğu doğal güzellikleriyle yüzlerce yerli ve yabancı turistin ilgisini çekiyor. İlçeye 17 kilometre mesafede bulunan Yarımoğlu obruğu da ziyaret edilen obrukların başında geliyor. Adana-Konya karayoluna 150 metre uzaklıktaki obruğun derinliği ve genişliği her geçen gün artıyor. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, yaptığı açıklamada, obrukların turizme kazandırılması halinde ekonomiye ciddi katkı sağlanacağını ifade etti. Önemli yol güzergahında olması nedeniyle obruklarda ziyaretçilerin eksik olmadığını Mugayıtoğlu, "Önceleri korku yaratsa da şimdi insanlara değişik ve farklı geliyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: