Karapürçek Meydanı, Törenle Açıldı

Karapürçek Meydanı, törenle açıldı.

Karapürçek Meydanı, törenle açıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 3 dönümlük meydanın açılışı dolayısıyla düzenlenen törende Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı konser verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu törende yaptığı konuşmada, bütün ilçelere eşit şekilde hizmet götürdüklerini belirterek, "Bildiğiniz gibi seçimlerden önce tüm ilçelerimize olduğu gibi Karapürçek ilçemize de sözlerimiz olmuştu. Bugün güzel ilçemiz Karapürçek'e bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyorsunuz, göreve başlar başlamaz Karapürçek'in asfalt sorununu değerli kardeşim Orhan Yıldırım ile birlikte çözmüştük. İnşallah bu sezon da Karapürçek'in ihtiyacı olan asfalt çalışmalarını gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

SASKİ'nin Kanlıçay İsale Hattı Projesi'ni gerçekleştirdiklerini kaydeden Toçoğlu, "9 kilometrelik bu hat Karapürçek ve çevresindeki köylere bol ve kesintisiz su sağlayacak. Yine Uludere isale hattında da sona yaklaştık. Karapürçek ve merkez arasında su ihtiyacını karşılayacak bu hattımız da hayırlı uğurlu olsun. Karapürçek ilçemize hizmet verecek olan Karapürçek içme suyu deposu çalışmalarımız var. Kısa sürede onu da tamamlamış olacağız. Karapürçek ilçemiz için hayati projelerimizden biri olan, Sakarya'nın 6 yeni arıtma tesisinden biri de Karapürçek-te yapılıyor. Tamamlandığında inşallah açılışını gerçekleştireceğiz. Karapürçekliler böylece bölgenin en kaliteli ve temiz suyunu uzun yıllar içecekler" diye konuştu.

Açılışını yaptıkları meydanda oyun grupları, yürüyüş yolları, havuz ve verandalar bulunduğunu ifade eden Toçoğlu, "3 dönüm arazi üzerinde kurulan yeni meydanı da sizlere kazandırmış olmanın mutluluğunu beraberce yaşıyoruz. Biliyoruz ki Karapürçekli kardeşlerimiz her zaman bizlerin yanında oldular. Bizler de sizlere karşı mahcup olmamak için elimizden gelen her şeyi yapıyor ve gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerin daha modern bir kentte çalışması adına geceli gündüzlü çalışmalar yapıyoruz. Sakarya'nın tüm ilçeleri ile birlikte bir bütün olarak gelişmesi adına tüm çalışmaları arkadaşlarımızla beraber yapıyoruz. Sakarya"yı her alanda geliştirmek için projeler ortaya koyuyor, hizmetlerin çıtasını her geçen gün yükseltiyoruz. Yeni meydanımızın Karapürçekli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Toçoğlu, protokol üyeleriyle meydanın açılışını yaptı.

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz