Karapürçek’te Yüzler Gülüyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya Valisi Mustafa Büyük ile birlikte Karapürçek ilçesini ziyaret...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya Valisi Mustafa Büyük ile birlikte Karapürçek ilçesini ziyaret etti. Vali Büyük ve Başkan Toçoğlu’nu İlçe Kaymakamlığına yeni atanan Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve il genel meclis üyeleri karşıladı.

Karapürçek ziyaretlerine Karapürçek Hükümet Konağı’nda başlayan Vali Büyük ve Başkan Toçoğlu Kaymakam Yusuf İzci’ye hayırlı olsun dileklerini iletti. Daha sonra Karapürçek Belediyesi’ne geçen heyet, İlçe Belediye Başkanı Orhan Yıldırım’ı da ziyaret etti. Son olarak Büyükşehir Belediyesi’nin Karapürçekli vatandaşların hizmetine sunduğu Karapürçek Meydanı’nda esnaflarla buluşan Vali Mustafa Büyük, “Karapürçek’te çok güzel bir birliktelik var. Gerek Büyükşehir Belediyemizin yatırımları gerekse İlçe Kaymakamımız ve İlçe Belediye Başkanımızın ilçede yaptığı çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Birlik ve beraberliğin ilçelerimiz için önemli yatırımlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Zeki Toçoğlu ise, “Karapürçek Kaymakamımız Yusuf İzci’ye yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçe Belediye Başkanımız Orhan Yıldırım’ın Karapürçek’te yaptığı yeni bir park çalışması için de kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi olarak Karapürçek’te önemli yatırımları hayata geçiriyor olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Karapürçek ilçemizi önemsiyoruz. İlçe ziyaretimizde vatandaşlarımızla da buluşarak taleplerini not aldık. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlarla her ilçemizde olduğu gibi Karapürçek ilçemiz de hızlı bir gelişme gösteriyor. Karapürçek’te yaşayan vatandaşlarımızın çeşmelerinden sağlıklı ve bol suyun uzun yıllar akması için önemli yatırımları hayata geçirdik. Arıtma tesisi ve depo yatırımlarının dışında Kanlıçay ve Uludere isale hatlarının yapımını tamamladık. İsale hatlarından Uludere hattıyla Karapürçek ilçe merkezine kesintisiz su temin edilecek. Kanlıçay İsale hattı ile de Karapürçek civarındaki köylere bol ve kesintisiz su sağlanacak. Arıtma tesisiyle, deposuyla, isale hatlarıyla Karapürçek’te entegre sistem inşa ettik. Yatırımlarımızla Karapürçek ve civar köylerimizde yaşanan bulanıklık sorununu da ortadan kaldıracağız. Karapürçekli vatandaşlarımız pırıl pırıl ve sağlıklı içme suyuna kavuşacaklar” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz