Karar Nuri'nin!

Beşiktaş dev bir transfer için kolları sıvadı, Nuri Şahin için Borussia Dortmund´la anlaşmaya vardı. Transferde son sözü genç yıldız söyleyecek.

Fiyatlar anında arttı Transferin hızlı takımı Beşiktaş, dev bir ismi renklerine bağlamak için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, Borussia Dortmund'un gurbetçi oyuncusu Nuri Şahin için kolları sıvadı. Alman kulübüyle önceki gün görüşmelere başlayan Kara Kartallar, Dortmund'la bonservis konusunda her türlü anlaşmaya vardı. Ancak transferin basına sızması sonrasında Nuri'nin kulübü geri adım attı, Beşiktaş fiyat arttırarak bu sıkıntıyı aşmayı başardı.

Reklam
Reklam

Kulüp seferber oldu Ancak öğle saatlerinde Nuri'nin menaceri Ahmet Bulut, "Oyuncum Türkiye'de oynamayı düşünmüyor" diyerek, Siyah-Beyazlılar'ın umutlarını körelten bir açıklamada bulundu. Beşiktaşlı yöneticiler, Nuri'yi ne pahasına olursa olsun renklerine bağlamak için temasları sıklaştırdı. Özellikle Başkan Yıldırım Demirören'in Nuri'yi Siyah-Beyazlı formayla görmeyi çok istediği ve kulübün tüm şartlarını seferber edeceği kaydedildi.

A Milliler'in en genç golcüsü Aynı zamanda Alman pasaportu da bulunan Nuri Şahin için Almanya Milli Takımı ile A Milli Takımımız büyük bir yarış içerisine girmiş, genç yıldız tercihini Ay-Yıldızlılar'dan yana kullanmıştı. Kırmızı-Beyazlı formayı giydiği ilk karşılaşma olan Almanya mücadelesinde rakip fileleri havalandıran Nuri, A Milli Takımımız'da gol sevinci yaşayan en genç oyuncu (17) unvanını elde etti. 1988 doğumlu olan gurbetçi oyuncunun transferinde bir dönem Beşiktaş'ta Christoph Daum'un yardımcılığını yapan Murat Kuş'un da aracılık ettiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Taraftarlar ayağa kalktı
Bu sezon yaptığı transferlerle taraftarlarını mutlu edemeyen Beşiktaş, Nuri Şahin hamlesiyle camiayı heyecanlandırdı. İnternet sitelerinde ve forumlarda konuyu değerlendiren Siyah-Beyazlı futbolseverler, Nuri Şahin'in Beşiktaş'a faydalı olacağı görüşünde birleşti. Delgado'ya iyi bir alternatif olacağını savunan taraftarlar, 20 yaşındaki genç futbolcunun takıma hem Süper Lig'de hem de UEFA Kupası karşılaşmalarında büyük katkı sağlayacağına inanıyor.