Kararını salonda verdi

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, yönetimden bir haftalık düşünme süresi istemesine rağmen kararını erken verip, iki yıl daha sarı lacivertli formayı giyeceğini açıkladı.

Sarı lacivertlilerin beklediği haber cuma akşamı başkan Aziz Yıldırım'a ulaştı. Sezon sonunda yönetim ile yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varmasına rağmen, ülkesine giderek ailesiyle durum değerlendirmesi yapacağını dile getiren Sambacı, Fenerbahçe'deki durumunu gözden geçirerek "devam" kararı aldı. Bu haber camiada büyük sevinç yarattı.

Reklam
Reklam

Rahatladı
Alex'in olumsuz karar verebileceğini de göz önünde bulunduran Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Zico'nun verdiği rapor doğrultusunda alternatif isimler üzerinde durmaya başladı. Oyun kurucular listesindeki isimlerin menajerleri ile temasa geçen yönetim, cuma akşamı gelen haber ile rahatladı. Alex, telefonun ucundaki kişiye kararını verdiğini ve Fenerbahçe ile yola devam edeceğini söyledi. Haber anında başkan Aziz Yıldırım'a ulaştı.

Çifte sevinç
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Efes Pilsen ile oynanan final maçında haberi tribünde alan Yıldırım, "Alex tamamdır" müjdesini basketbolcuların şampiyon olduğu gecede yöneticilere verdi. Efes Pilsen'i dördüncü kez üst üste yenerek 16 yıl sonra lig şampiyonluğuna ulaşan takımın sevinci, "Alex kalıyor" haberini gölgede bıraksa da Brezilyalı oyuncunun cevabı, herkesi rahatlattı. Sözünü tutan Alex'in kararını vermeden önce teknik direktör Arthur Zico'yu aradığı ve hocasının da kendisini ikna etmek için güzel sözler sarfettiği öğrenildi.

Kararını verdi
Ülkesinde bulunan Alex, dönüşte sarı lacivertlilerle 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak."

Reklam
Reklam

Kaynak : Hürriyet