"Kararsızlar, seçimde kilit rol oynayacak"

Anavatan Partisi (ANAP) Hatay Milletvekili Levent Mıstıkoğlu, 3 Kasım'da yapılacak erken genel seçimde kararsızların kilit rol oynayacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına başlayan ANAP Hatay Milletvekili Levent Mıstıkoğlu, İskenderun İlçesi'nde, il ve ilçe başkanları ile basın toplantısı yaptı. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Mıstıkoğlu, "3 partinin oluşturduğu koalisyon hükümetinde anlaşmazlıklar boy göstermişti. Artık bu hükümet ve mevcut parlamento, halkın sorunlarını çözemeyecek noktaya gelmişti. Bunun için seçim kaçınılmaz duruma geldi. Bana kalmış olsaydı seçimi 3 Kasım'dan önce yaptırırdım. Seçimin iptali ise ülke için bir felaket olur. Bağımsız araştırma kurumları tarafından yapılan çalışmalarda partimizin 'baraj' diye bir sorunu olmadığı ortaya çıktı. ANAP, geçen seçimlerden daha güçlü ve büyük bir şekilde 3 Kasım'ı geride bırakacak" dedi.

Reklam
Reklam

"ŞU ANDA CİDDİ BİR KARARSIZ OY POTANSİYELİ VAR"

İktidarın ve siyasilerin halkın sorunlarına cevap veremediği için kararsızların sayısının arttığına dikkat çeken ANAP Milletvekili Mıstıkoğlu, şunları söyledi:

"Herkesin izlediği gibi koalisyon hükümeti ve siyasi partilerin oluşturduğu parlamento, halkın sorunlarını çözemedi. Bundan dolayı da 'kararsızlar' dediğimiz kesimin sayılarında büyük bir artış oldu. Şu anda ciddi bir kararsız oy potansiyeli var. Bu potansiyelin bir siyasi partide toplanması durumunda büyük bir patlama yapacağı kesin. Bu seçimde kararsızlar kilit rol oynayacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler: