Karasaç: 68 ruhunu diriltmeye geliyoruz

CHP İl Gençlik Örgütü’nün emektar isimlerinden Hakan Karasaç, Çukurova İlçe Gençlik Örgütü Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Düşünen Üreten Yöneten Gençlik Hareketi adına Çukurova İlçe Gençlik Örgütü Başkanlığı görevine talip olan Hakan Karasaç, yaptığı açıklamada, örgütün beklentilerine karşılık vermek ve Çukurova’da partisini gençliğin bir çekim merkezi haline getirmek amacıyla aday olduğunu bildirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çukurova’yı CHP’nin elinden almak istediğini belirten Karasaç şöyle devam etti: “AKP önümüzdeki seçimlerde partimizi Çukurova’dan silmek için büyük bir çaba sarf ediyor. Ancak ilçemizin çağdaş ve demokrat yapısı bu oyuna izin vermeyecektir. CHP gençliği olarak bizler de üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirerek halkımıza daha fazla hizmet edeceğiz. Gericilere kalemizi teslim etmeyeceğiz”.

Reklam
Reklam

İNANÇLIYIZ KARARLIYIZ

MUTLAKA BAŞARACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin devrimci bir parti olduğunu dile getiren Karasaç, “Devrimci değerlerimize sahip çıkarak eşitlik, adalet, demokrasi ve özgürlük için mücadele eden, salon siyasetine değil sokak siyasetine yüzünü çeviren, emek sömürücülerine ve din istismarcılarına karşı her alanda örgütlü bir gençlik yapısı oluşturacağız. İnançlıyız, kararlıyız, mutlaka başaracağız” dedi. Emperyalizme karşı Kurtuluş Savaşı veren ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Kuvay-i Milliye ruhu ile birlikte “Tam Bağımsız ve Gerçekten Demokratik Bir Türkiye” sloganıyla yola çıkan ve bu uğurda ağır bedeller ödeyen 68 ruhunu taşıdıklarını kaydeden Karasaç açıklamasında şu ifadelere de yer verdi: “Biz 68 ruhunu diriltmeye geliyoruz. İnanıyoruz ki; Türk gençliğini ayağa kaldırıp Amerikan Emperyalizmini ve yerli işbirlikçilerini bu ülkeden tekrar kovacağız”.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz