Karaşarlılar Derneği’nden Başkan Tuna’ya teşekkür ziyareti

Ankara'nın Beypazarı Karaşarlılar Derneği, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Yakın...

Ankara'nın Beypazarı Karaşarlılar Derneği, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yakın zamanda Karaşarlılar Sincan Şubesi’ni faaliyete açan dernek temsilcileri, Dernek Başkanı Mehmet Kaytanbıyık başkanlığında yaptıkları ziyarette, gördükleri destekten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dernek binasının temelinin atılmasından, tamamlanmasına kadar her noktada Sincan Belediyesi’ni yanlarında gördüklerini dile getiren dernek üyeleri, Başkan Tuna’ya ilçeye sunduğu hizmetlerinden ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti. Karaşarlılar, “Başkanımız bugüne kadar hiçbir desteği esirgememiştir. Tüm hemşehrilerim adına buradayım, onların adına da teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ilçeye değer katan tüm hemşehrilerinin kendileri için son derece kıymetli olduğunu belirterek, "İlçemiz onlarla bir bütündür. Sincanımız genelinde tüm vatandaşlarımızın ne ihtiyacı, sıkıntısı olursa imkanlarımızla daima onların yanındayız.” ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz