Karasu Belediyesi'nde Asfaltlama Çalışmaları

Karasu Belediyesi ekipleri, bir çok mahallede yol genişletme, kumlama, asfaltlama ve parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Karasu Belediyesi ekipleri, bir çok mahallede yol genişletme, kumlama, asfaltlama ve parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu yaptığı açıklamada, gerek gördükleri cadde ve sokaklarda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İspiroğlu, amaçlarının cadde ve sokaklardaki çalışmaları biran önce bitirip vatandaşların hizmetine sunmak olduğunu belirterek, "Cadde ve sokaklar içinde aciliyet arz eden bölgelerde çalışma yapıyoruz. Geriye kalan cadde ve sokaklar da ilkbaharın gelmesiyle birlikte tekrar çalışma programına alınacak ve gerekli çalışmalar başlatılacak. Ekiplerimize yol çalışmaları esnasında sağduyulu yaklaşarak yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: