Karasu Kaymakamlığının Kan Bağışı Kampanyası Kurudere’den Başladı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan kan bağışı kampanyası ilçeye bağlı Kurudere Beldesi’nden başlatıldı. Karasu...

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan kan bağışı kampanyası ilçeye bağlı Kurudere Beldesi’nden başlatıldı. Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ilk kan bağışında bulunarak vatandaşlara örnek oldu.

Karasu Kaymakamlığı, Kızılay Karasu Şubesi ve Kızılay Sakarya Kan Bağışı Merkezi arasında yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde Karasu’da faaliyette bulunan Derneklerin katılımı ile düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasının ilk bölümü Kurudere Beldesinde yapıldı.

Kan Bağışı kampanyasına katılan Kaymakam Şafak Gürçam, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Erdal Gün ve Kurudere Belediye Başkanı Mehmet Alemdar kan bağışında bulundu. Kaymakam Şafak Gürçam, “Kan bağışının önemini en iyi acil olarak kana ihtiyacı olan hasta yakınları bilir. Bağışladığımız kanla belki bir annenin, belki bir babanın, belki de bir bebek veya çocuğun hayatını kurtaracağız. Gözünüzün önüne sevdiklerinizi getirin ve onların kana ihtiyacı olduğunu düşünün. Kısacası empati kurun. O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız” dedi.

Reklam
Reklam

Kampanyanın ilçeye bağlı belde ve köylerde de devam edeceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: