"Karasu Rekreasyon" Projesi Çalışmaları

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Abdullah Ay, "Karasu rekreasyon" projesi çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini bildirdi. 

Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Abdullah Ay, "Karasu rekreasyon" projesi çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini bildirdi. Ay, yaptığı açıklamada, proje kapsamındaki çalışmaların sorunsuz biçimde devam ettiğini kaydetti. Karasu projesinde kamelya, otopark, yeşil alanlar ile oturma ve dinlenme yerlerinin olduğunu ifade eden Ay, "İnsanlarımızın burada sadece bir kaç saat değil, hafta sonlarını bile buralarda geçirebilecek mekanlar oluşturduk. Aileler burada pikniğini yapabilecek. Havuz etrafında oturup dinlenebilecek. Gerekirse burada havuz başında düğünler bile yapılabilecek. Gençler ve çocuklarımız yaptığımız go-kart pistinde hoşça vakit geçirebilecekler" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz