Karasu’da CHP’nin Belediye Başkan Adayı

Karasu’nun çalışkan ve sevilen CHP İlçe Başkanı Nuran Aydın bomba gibi bir Belediye başkan adayını yakında açıklıyor.

Önümüzdeki dönem Karasu Belediye Başkanı, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir isim olacak. Ahmet Bey mi, Mehmet Bey mi tartışmaları süredursun, CHP’den öyle bir Başkan adayı geliyor ki, bu isimler bile belki onun karşısına çıkamayacak, çıkmak istemeyecek!

Önümüzdeki dönem herkes Karasu Belediye Başkanlığını yine AKP kazanır, tek merak edilen, AKP’nin adayı deniliyordu.

Ancak, İlçe Başkanı Nurhan Hanım öyle bir isimle ittifak sağladı, öyle bir İsmi ikna etti ki, bana göre Karasu Belediye Başkanlığını kesin kazanır.

Reklam
Reklam

İsmi öğrendiğiniz andan itibaren siz de benimle aynı fikirde olacaksınız.

Başkanlık seçiminde merkez dışındaki oylar Merkezdeki oylardan az fazla…

Bu sebeple Başkanlığı büyük oranda çevre Köy ve Beldeler belirleyecek. Köylerde de isimden çok partinin oy alacağı sebebiyle herkes iktidar partisine şans veriyor.

CHP’nin adayı, köylerde de çok tanınan ve sevilen bir isim. Karasu Merkezde de kimsenin aleyhinde söz edemeyeceği bir isim.

Bu açıklama keyfini Nurhan başkana bırakalım.

Hikmet Metin Çavdar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz