Karasu'da dalgaların zarar verdiği evler yıkılıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, dalgaların zarar verdiği evler belediye ekiplerince yıkılıyor. Yıkım sırasında, evdeki eşyaları almak...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, dalgaların zarar verdiği evler belediye ekiplerince yıkılıyor. Yıkım sırasında, evdeki eşyaları almak isteyen yabancı insanlarla ev sahipleri arasında arbede çıktı.

Karadeniz sahilinde, kumsaldaki daralma sebebiyle içeri giren dalgaların zarar verdiği 7 yazlık evin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkım için sahiplerine tebligat yapılan evler, Karasu Belediyesi ekipleri tarafından yıkılıyor. Evlerin yıkılacağını haber alan bazı vatandaşlar, evlerdeki eşyaları yağmalamak istedi. Eşyaları almaya çalışan kişilerle ev sahipleri arasında arbede çıktı. Yaşanan olay polis müdahalesiyle son buldu.

Reklam
Reklam

Ev sahiplerinin eşyalarını boşaltmasının ardından üç evin yıkımı gerçekleştirildi.
Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden biri olan Sakarya'nın Karasu ilçesinde, kumsaldaki daralma sebebiyle gün geçtikte içeri giren dalgalar, şimdiye kadar onlarca yazlık evi ve bir tesisi yıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: