Karatay Belediye Başkanı Hançerli: "Karatay'a Gelen Turistlerin, Daha Estetik Bir Ilçe Görebilmesi Için Işyerlerinin Tabelalarıyla Ilgilibir Çalışma Başlattık"

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a gelen turistlerin, daha estetik bir ilçe görebilmesi için işyerleri tabelalarıyla ilgili bir çalışma başlattıklarını

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a gelen turistlerin, daha estetik bir ilçe görebilmesi için işyerleri tabelalarıyla ilgili bir çalışma başlattıklarını bildirdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı yazılı açıklamada, Hazreti Mevlana'nın Karatay'da bulunmasından dolayı yılda 2 milyon 159 bin ziyaretçiyi konuk ettiklerini ifade etti.

Karatay'ın turistik bir ilçe olduğunu belirten Hançerli, şunları kaydetti:

"Karatay'a gelen turistlerin, daha estetik bir ilçe görebilmesi için işyerlerinin tabelalarıyla ilgili bir çalışma başlattık. İşyeri sahipleri hoşgörülü bir şekilde tanıtım levhalarını yönetmeliğe uygun hale getirdi. İşyerlerinin çoğunluğu tabelalarını değiştirdi."

Reklam
Reklam

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: