Karatay Belediyesi 2013 Asfalt Sezonunu Açtı

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi 2013 yılı asfalt sezonunu dualarla açtı.Tatlıcak Tesisleri Asfalt Şantiyesinde düzenlenen...

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi 2013 yılı asfalt sezonunu dualarla açtı.

Tatlıcak Tesisleri Asfalt Şantiyesinde düzenlenen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarlar, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Asfalt sezonu açılış töreninde bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bu sene diğer yıllara göre işlerinin daha fazla olduğunu ifade ederek, "Teknolojinin gelişmesi, iş makinelerinin artmasıyla asfalt miktarı da arttı. Bu yıl Karatay’ın mahallelerine beton asfalt çalışmalarının yanı sıra 2014 yılında mahalle statüsünde katılacak köylere de hizmet götürülecek. Bu konuda özveriyle çalışan personelimizi tebrik ediyorum. 2012 yılında hedef 150 bin ton iken hedefin üzerinde bir çalışma sergileyerek, 157 bin ton asfalt döküldü" diye konuştu. 2013 yılında kendi rekorlarını kırarak 200 bin ton asfalt çalışması gerçekleştireceklerini aktaran Hançerli, "Hz. Mevlana’nın diyarına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yıl öncelikle doğal gaz hattı geçmiş olan mahallelere ağırlık verilecek. Karatay’ın en ücra köşelerine dek ulaşacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Alınan meclis kararı doğrultusunda belde ve köylerin bir kısmının en azından satıh kaplama problemini halledeceklerinin altını çizen Hançerli, iş makineleri noktasında Türkiye’de önde gelen belediyelerden biri olduklarını sözlerine ekledi.

Başkan Hançerli’nin konuşmasının ardından edilen dua ile 2013 yılının ilk asfaltı araçlara yüklenerek Tatlıcak Tesisleri’nden ayrıldı. Törenin ardından davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: