Karatay Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Karatay Belediyesi, ilçenin modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karatay Belediyesi, ilçenin modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karatay Belediyesi bünyesine kazandırılan, mekanik plent ve finişer aracının çalışmasını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini söyledi.

Hançerli, Karatay Belediyesi olarak, beton asfalt çalışması öncesi artık alt yapıda stabilize değil, mekanik plent malzemesi kullanıldığını ifade etti.

Hançerli, doğrudan kırma taş olan malzemenin, mekanik plent tesislerinde karıştırıldığını belirterek, "Mekanik plent, saatte 400 ton malzeme hazırlıyor. Bu malzemeler dinlendiriliyor, nemlendiriliyor ve finişer aracı tarafından da mahallinde uygulanılarak zemine seriliyor. Amacımız, Karatay'daki asfalt ve altyapı kalitesini yükseltmek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: