Karatay Belediyesi Ilçeye 16. Emekli Konağını Kazandırıyor

Karatay Belediyesi'nin 16'ncısını Karakulak Mahallesine inşa ettiği emekli konağının kısa zamanda hizmete gireceği bildirildi.

Karatay Belediyesi'nin 16'ncısını Karakulak Mahallesine inşa ettiği emekli konağının kısa zamanda hizmete gireceği bildirildi. İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı yazılı açıklamada, emeklilerin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri ve yılların verdiği yorgunluğu üzerinden atabilecekleri mekanlar oluşturmaya devam ettiklerini belirtti. Son olarak Karakulak Mahallesinde 300 metrekare alana yeni bir emekli konağı inşa ettiklerini, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Hançerli, 450 bin lira harcanan konakta internetevi, çay ocağı, okuma salonu gibi emeklilerin her türlü ihtiyacına cevap verecek alanlar bulunduğunu kaydetti. Hançerli, 16'ncısını inşa ettikleri emekli konağının bölge halkına hayırlı olmasını dileyerek, tesisin korunması noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: