Karatay Belediyesi'nden 20 Bin Kişiye Aşure Ikramı

Karatay Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen "Aşure Dağıtım Günleri" kapsamında Muharrem ayının belirli günlerinde 20 bin kişiye aşure dağıtılacak.

Karatay Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen "Aşure Dağıtım Günleri" kapsamında Muharrem ayının belirli günlerinde 20 bin kişiye aşure dağıtılacak. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, aşure dağıtımına ikram ve şefkat evlerinden başlanacağını söyledi. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı sembolize eden aşure dağıtım geleneğini devam ettirmeyi amaçladıklarını belirten Hançerli, şunları kaydetti: "Aşure dağıtımına, başka kültürden insanlarla mozaik oluşturulabilecek en doğru yer olması nedeniyle yabancı ve yerli turistlerin dinlenmek için yoğun ilgi gösterdiği İkram Evi'nden başladık. Ayrıca İkram Evi'nde ücretsiz internet ve sıcak-soğuk içecek imkanı da sunuyoruz. İnsanların birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması için ortak değerlerimizi geniş kitlelerle paylaşmak gerektiği inancındayım. Bu ikramlar sayesinde toplumsal dayanışma ve kaynaşmanın örneğini sergiliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: