Karatay Belediyesi'nden Ilaç Toplama Kampanyası

Karatay Belediyesinin "Bir İlaç, Bir Can" sloganıyla başlattığı ilaç toplama kampanyası, kamu kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

Karatay Belediyesinin "Bir İlaç, Bir Can" sloganıyla başlattığı ilaç toplama kampanyası, kamu kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı yazılı açıklamada, Karatay Belediyesi Sağlık Müdürlüğünce başlatılan ilaç toplama kampanyasıyla, kullanım fazlası olan ve son kullanma tarihleri geçmemiş ilaçların değerlendirileceğini belirtti. Kampanyaya destek verenlere teşekkür eden Hançerli, şunları kaydetti: "Toplanan ilaçlar arasında tarihi geçmiş olanların imhası Karatay Belediyesince yapıldı. Gerçekleştirilen bu uygulamayla kullanılmayan ilaçlar değerlendirildi. Kampanyayı başlatmaktaki amacımız, kullanılmayan ilaçların çöpe atılmasını önlemek ve en önemlisi de ilaç temin edemeyen ihtiyaç sahibi hastalara bu ilaçları ulaştırmak. İlaç bağışında bulunmak isteyenlerin, 350 13 13 nolu telefondan Karatay Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile irtibat kurması gerekiyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: