Karatay Belediyesi'nin Eğitim Yatırımları Sürüyor

Karatay Belediyesi'nin "5 Okula Kapalı Spor Salonu Projesi"ni Cemil Keleşoğlu, Tarım Meslek Lisesi, Yaşar Doğu Orta Okulu, Olimpiyat İmam Hatip

Karatay Belediyesi'nin "5 Okula Kapalı Spor Salonu Projesi"ni Cemil Keleşoğlu, Tarım Meslek Lisesi, Yaşar Doğu Orta Okulu, Olimpiyat İmam Hatip Orta Okulu ve Ulubatlı Hasan İlkokulu'nda hayata geçireceği bildirildi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, eğitim kalitesini artırmak için yeni projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Karatay Belediyesi'nin eğitim yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Karatay'daki okulların fiziki seviyesini daha da yüksek seviyeye taşımayı hedeflediklerini ifade eden Hançerli, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Belediyemiz, '5 Okula Kapalı Spor Salonu Projesi'ni Cemil Keleşoğlu, Tarım Meslek Lisesi, Yaşar Doğu Orta Okulu, Olimpiyat İmam Hatip Orta Okulu ve Ulubatlı Hasan İlkokulu'nda hayata geçiriyor. Eğitime yapılan yatırımlar Karatay'ın geleceğine bırakılacak en güzel mirastır. Spor salonları, okulun fiziki yapısının ve imkanlarının en önemli parçasıdır. 23 Nisan İlköğretim Okulu'un en kısa sürede yeni binasına taşınması için çalışmalarımız sürüyor. Karatay, 4+4+4 eğitim sistemine en uygun ilçe."

Hançerli, temelleri 12 Kasım Pazartesi saat 11:00'de Cemil Keleşoğlu Lisesi'nde atılacak olan 5 Kapalı Spor Salonu'nun tüm Karataylılara hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: İbrahim Yozoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: