Karatay'da 7 Derslikli Kur'an Kursunun Temeli Atıldı

Karatay Müftülüğü tarafından İstiklal Mahallesi'ne yapılacak 7 derslikli Kur'an kursunun temeli dualarla atıldı.

Karatay Müftülüğü tarafından İstiklal Mahallesi'ne yapılacak 7 derslikli Kur'an kursunun temeli dualarla atıldı.

İstiklal Mahalle Muhtarı Mustafa Uyanık, törende yaptığı konuşmada, kursun İlçe Müftülüğü, Karatay Belediyesi ve hayırseverler tarafından ortaklaşa yürütülen çalışma sonucunda Karatay'a kazandırılacağını söyledi.

Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Aslantürk, Kur'an kursunun bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 450 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu ifade etti.

Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday ise konuşmasında içinde bulunduğumuz günlerin çok mübarek ve mukaddes olduğunu belirterek, böyle güzel bir ayda hayırlı bir temel atma töreni için toplandıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Konya'nın Kur'an Kursu sayısı en fazla gelen illerin başında geldiğini ifade eden Özbuğday, "600 civarında Kuran Kursumuz var ve bu sayı her geçen gün artmaktadır" dedi.

Konuşmaların ardından İstiklal Mahallesi Kur'an Kursu'nun temeli, dualarla törene katılan protokol tarafından atıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: