Karatay'da Bayram Öncesi Altyapı Çalışmaları Hız Kazandı

Karatay Belediyesi bayram öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Karatay Belediyesi bayram öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı öncesi altyapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek bayram öncesi altyapı probleminin kalmaması için çalıştıklarını belirtti.

Saçlı Kasap, İskender, Selim Sultan ve Doğanlar caddesi ile farklı sokaklarda asfalt ve altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Hançerli, şunları kaydetti:

"Karatay'ın farklı bölgelerinde yol genişletme ve yeni imar yollarının açılmasıyla trafik akışını rahatlattık. Karatay'ın altyapı ve ulaşımına önem veriyoruz. 2012 yılında hedeflenen 150 bin ton asfalt miktarına adım adım yaklaşıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Basir Gülüm

Yayıncı: Murat Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: