Karatay’da Şems Katlı Otoparkı Tamamlanıyor

Konya’nın merkez Karatay ilçe Belediyesi tarafından yaptırılan bin 203 araçlık Şems Katlı Otopark inşaatındaki çalışmalar...

Konya’nın merkez Karatay ilçe Belediyesi tarafından yaptırılan bin 203 araçlık Şems Katlı Otopark inşaatındaki çalışmalar sürüyor.

Karatay Belediyesi’nin en büyük projesi olan bin 203 araçlık Şems Katlı Otopark inşaatındaki çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 5 bin 300 metrekarelik alana sahip bin 203 araç kapasiteli kapalı otoparkın kamulaştırma dahil yaklaşık bedelinin 23 milyon TL olduğunu dile getirdi. Başkan Hançerli, günümüzde hızla artan bireysel otomobil kullanımının otoparkı ihtiyacını günden güne artırdığını belirterek yapımı devam eden otoparkın hem Karatay için hem de Konya için hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Hançerli, Şems Katlı Otoparkı’nın tamamlanmasının ardından 2012 yılı içerisinde hizmete açılacağının müjdesini verirken, ileriki zamanda yeni otopark projelerinin de gündemlerinde olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Mevlana Müzesi ile Alaaddin Tepesi’nin arasında yükselen Şems Katlı Otoparkın, bulunduğu konum ile şehir merkezindeki park sorununa büyük ölçüde rahatlama sağlayacağı bunun yanı sıra ilçede bulunan Mevlana Müzesi’ni ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirlerin araçlarını bırakabilecekleri güvenli ve rahat bir ortam sağlanmış olacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: