Karatay’da Tanıtım Tabelaları Değişiyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin iş yeri sahipleri ile el ele vererek...

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin iş yeri sahipleri ile el ele vererek gerçekleştirdiği çalışma neticesinde iş yerlerinin tabelaları en fazla 70 santimetre genişlikte olacak şekilde iş yeri sahipleri tarafından değiştiriliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Hazreti Mevlana’nın Karatay’da metfun bulunmasından dolayı yılda 2 milyon 159 bin ziyaretçiyi konuk eden Karatay’ın turistik bir ilçe olduğunu belirterek, “İlçeye gelen turistlerin daha estetik bir Karatay görebilmesi ve daha güzel bir Konya izlenimi ile karşılaşabilmesi için iş yerlerinin tanıtım tabelaları ile ilgili bir çalışma başlattık. Özellikle Karatay Belediyesi hizmet binasının etrafından başlanarak bütün iş yerlerinin levhalarının yönetmeliğe uygun bir hale getirilmesi konusunda Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışma yürütüyor. Melike Hatun Çarşısı, Mevlana, Alaaddin ve Şerafettin Caddesi’nde yer alan iş yerlerinin ve bütün ana arterlerde tabelaların en fazla 70 santimetre genişlikte olacak şekilde yenilendi” dedi.

Reklam
Reklam

Bazı yerlerde 4 katlı bir binanın tamamının reklam olarak giydirildiğini söyleyen Başkan Hançerli, iş yeri sahiplerinin hoşgörülü bir şekilde tanıtım levhalarını yönetmeliğe uygun hale getirdiklerini vurguladı. İş yerlerinin yüzde 80’inde levhaların değiştirildiğini ve çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Hançerli, “Yapmış oldukları estetik çalışmaya desteklerinden dolayı iş yeri sahiplerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Hançerli, çalışma sonucunda daha güzel bir Mevlana Caddesi, daha güzel bir Karatay, daha güzel bir Konya olacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: