Karatay'da Yeni Imar Yolları Açılıyor

Karatay Belediyesi, ulaşım yoğunluğunu azaltmak için imar yollarının açılması ve yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Karatay Belediyesi, ulaşım yoğunluğunu azaltmak için imar yollarının açılması ve yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toknal, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin, ilçe halkına layık olduğu modern ve temiz ortamda yaşama imkanı sunmak olduğunu söyledi. Karaaslan Dede Mahallesi'nde Başköy Sokak ile Taşra Karaaslan Caddesi arasında 210 metrelik yeni bir yolun açıldığını belirten Toknal, Karaaslan Cumhuriyet İlkokulu bitişiğinde bulunan yeni yolun 17 metre genişliğinde olduğunu dile getirdi. Yapılan çalışmalarla, bölgenin çevresiyle olan ulaşım bağlantılarının güçlendirildiğini vurgulayan Toknal, yeni imar yollarıyla değişim ve gelişim yönünde hızlı adımlarla ilerleyen Karatay ilçesinin trafik yoğunluğunu azaltmak için gerekli yol genişletme çalışmalarına hız verdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: