Karatay'da Yeşil Alan Ve Park Çalışmaları

Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe sınırları içinde bulunan yeşil alan ve parkları yaz aylarına hazırlıyor.

Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe sınırları içinde bulunan yeşil alan ve parkları yaz aylarına hazırlıyor. Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı yazılı açıklamada, çalışmalar kapsamında, ağaç budama, fidan dikimi, deforme olan ağaçların yenilenmesi ve park temizliğinin gerçekleştirildiğini belirtti. Yeşil alan çalışmalarıyla ilçeye farklı bir görünüm kazandırdıklarını ifade eden Hançerli, şunları kaydetti: "Yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına kış aylarında da önem verdik. Budama ve ağaç dikimi işleri, her yıl rutin olarak gerçekleştiriliyor. Yaz hazırlıkları çerçevesinde, hummalı çalışma içerisinde olan Park ve Bahçe Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, yeşillendirme, ağaç dikim alanlarında toprak dolgusuyla yaz hazırlıklarını sürdürmektedir. Ayrıca atölyelerde, parklarda kullanılacak saksı ve bankların yapımları devam etmektedir. Yaz döneminde faaliyete geçecek Han Sokak ve Adil Kent'teki 2 yeni parkın da tamamlanması için hazırlıklarımız devam ediyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: