Karate Federasyonu Başkanı Delihasan'dan Öğrencilere Teknikler

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Rize'de bölge antrenörleri ve öğrencilerine karate teknikleri hakkında ders verdi.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Rize'de bölge antrenörleri ve öğrencilerine karate teknikleri hakkında ders verdi.

Esat Delihasan, 2 Mart Spor Salonu'nda il temsilcisi Mehmet Karaaslan ile karate antrenörleri ve öğrencilerle toplantı yaptı. Delihasan, toplantıda, karate elbiselerini giyerek bir süre antrenör ve öğrencilere teknikler hakkında bilgiler aktardı.

Toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapan Delihasan, yıllar sonra karate elbisesi giymenin kendisini etkilediğini belirterek, "Uzun bir aradan sonra karate elbisesini giyerek ders verdiğim için heyecanlıyım. Çocuklarla böyle güzel bir paylaşım yapmak heyecanlandırdı. İlk kez sahaya çıkıyor gibiyim" dedi.

Reklam
Reklam

Bütün hocaları Rize'de bir arada görmenin güzel bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Delihasan, "Rize'de ne kadar çok karate yapan sporcumuz olursa, bizler de o kadar mutlu oluruz. Hocalarımızın çok azimli olduklarını gördüm. Federasyon olarak sporcunun ve başarının her zaman arkasında durarak, elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Altyapıya verilen önem, sporcuların ileriki zamanlarda ortaya koyacağı başarının bir göstergesidir" diye konuştu.

Muhabir: Fikret Delal / Tuncay Bekar / Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: