Karate Takımı 3. Oldu

Sakarya’da yapılan 2. Uluslararası Sakarya Open Karate Turnuvası’nda 4 Eylül Belediyespor takımı takım halinde üçüncülüğü...

Sakarya’da yapılan 2. Uluslararası Sakarya Open Karate Turnuvası’nda 4 Eylül Belediyespor takımı takım halinde üçüncülüğü kazandı.

Sakarya’da düzenlenen turnuvaya 11 sporcu ile katılan Sivas 4 Eylül Belediyespor Karate takımı, 1 bronz 1 gümüş madalya elde ederken bayan kata takımı ise takım halinde 3'üncü olmayı başardı. 21-22-23 Haziran tarihlerinde yapılan 2. Uluslararası Sakarya Open Karate Turnuvası’na çocuklar, yıldızlar, ümitler ve gençler kategorisinde yarışmaya katılan 4 Eylül Belediyespor karate takımı kente döndü. Toplam 12 ülke ve 17 ilden binin üzerinde sporcunun katıldığı uluslararası müsabakalarda 4 Eylül Belediyespor ümit bayan sporcuları 48 kiloda Çağla Çınar üçüncü olarak bronz madalya kazanırken, genç erkeklerde 76 kiloda Yasin Altıntaş ise Özbekistanlı rakibine finale kaybederek gümüş madalya kazandı. Belediyespor Ümit Bayan Kata Takımı ise 3’üncü olarak bronz madalya ve 3'cülük kupasının sahibi oldu.

Reklam
Reklam

4 Eylül Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Oğuz Ökten turnuva dönüşü yaptığı açıklamada, “Sporcularımızı uluslararası turnuvada göstermiş oldukları performans ve başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bizlere her konuda destek veren Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp'e de teşekkür ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: