Karate: Türkiye Büyükler Ve Veteranlar Şampiyonası

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, Sakarya'da başladı.

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, Sakarya'da başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya 36 şehirden 309 sporcu katılıyor. Sporcular, "Erkekler Kata", "Bayanlar Kata", "Bayanlar 68 kilo" ve "Bayanlar +68 kilo" kategorilerinde şampiyonluk için mücadele ediyor.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok sayıda sporcunun şampiyonluk için mücadele ettiğini belirterek, "İnşallah başladığı gibi de güzel biter. Sakarya zaten bu tür organizasyonlara alışık bir şehir. Burada herkesin katkısıyla güzel bir organizasyon gerçekleşiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

"Burada başarılı olacak sporcularımız Avrupa ve Akdeniz şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek" diyen Delihasan, Türkiye'nin başarısı için en iyi sporcuları seçmek istediklerini söyledi.

Delihasan, Türkiye'nin karate sporunda başarılı bir ülke olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"En iyi dereceleri alarak ülkemizin bu spordaki başarısına katkı sağlayacağız. İnşallah doğru sporcularımızı seçeriz. Karate sporu Türkiye'de çok seviliyor. Çok sayıda genç sporcumuz var. Gelecek adına çok umutluyuz. Türkiye'nin karatedeki sporu, bugünkünden daha iyi olacaktır. İnşallah bunun için de çabalıyoruz."

Şampiyona 26 Ocak Cumartesi günü sona erecek.

Muhabir: Salih Eren - Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: